Zo! Dat is even een leuke nieuwe binnenkomer vandaag! In het nieuwe jaar, aan het einde van de krokus vakantie mag je er weer even lekker voor gaan zitten.

In november en december heb ik al laten weten dat ik binnenkort met iets leuks zou komen. Een leuk nieuwtje. Het heeft nog eventjes geduurd. Vandaar ook de stilte. Maar ik ben heel druk geweest met repetities en photo shoots voor mijn nieuwe concept. Wat is dan mijn nieuwe concept? De titel van dit blog verraad het natuurlijk al dus ik ga er niet langer omheen draaien! Ik mag het eindelijk zeggen!! Vanaf eind maart is mijn nieuwe concept beschikbaar: “Melissa sings Carpenters”.

Een compleet programma van ruim 30 liedjes van The Carpenters. Ja, een tribute dus. Een Tribute to the Carpenters. Zo kun je het ook noemen. Voor zij die weten waar mijn favorieten liggen en mijn blogs lezen zal dit geen verrassing zijn 😉

Ik heb al eerder laten weten dat de stem van Karen Carpenter mij altijd al heeft geïnspireerd. Zij en de muziek van The Carpenters zijn altijd een rode draad geweest in mijn muzikale leven en leerschool. En hoe ouder ik wordt, krijg ik steeds meer binding met hun muziek. Misschien omdat het een stukje ‘kind’ sentiment is. Muziek wat je terug brengt naar vroeger. ‘Niets aan de hand melodieën’. Zou kunnen. Maar voor mijn als eerste reden: omdat het prachtige liedjes zijn om te zingen. En waarom zou ik dat niet gaan doen als je het complete repertoire van voor naar achter en weer terug al helemaal kunt dromen. Dus … reden genoeg om mijn eigen concept op te zetten. “Melissa sings Carpenters” is een concept welke geschikt is voor diners, lunches, brunches, thuis/woonkamer concerten, recepties of gewoon heerlijk in een cafe/restaurant op de achtergrond. Waar je wilt. De grootste hits hoor je voorbij komen. Maar ook hun prachtige covers die zij hebben uitgebracht en hun allermooiste pareltjes van ballads die gewoon niet mogen ontbreken. Ik heb er zo enorm veel zin in. Veel zin om deze muziek met jullie te delen en voor jullie te mogen gaan zingen! Ik hoop dat je er een keertje bij bent!  De foto’s zijn klaar. De site is aangepast. Wil je meer lezen over dit concept, klik dan hier door naar mijn site.

Maar… er volgt nog meer! De website krijgt nog meer aanpassingen en leuke updates. Binnenkort ook eindelijk mijn demo’s!

Volgende week beginnen de optredens met Phoenix weer. Maart staat gezellig druk ingepland en ook april liegt er niet om! Voor meer informatie volg je mijn pagina en die van ‘phoenix coverband’ op Facebook! Thats where it all happens!

Blijf je meelezen?

 

Stay Tuned!

Photo made by Pingdesign.nl