Lianne Bakker en Melissa van Belleghem 60's en 70's acoustic
Lianne Bakker en Melissa van Belleghem 60's en 70's acoustic
 

LIANNE & MELISSA 
60’S & 70’S ACOUSTIC

Luisteren naar de mooiste liedjes van de jaren 60 en 70? Terug naar toen? Lianne Bakker en Melissa van Belleghem nemen je mee naar de tijd van toen. Naar de tijd van Rock ’n Roll, Flower Power, Disco, Soul en veel meer! Een mooie selectie liedjes welke deze dames op akoestische wijze ten gehore zullen brengen en je meenemen in de muzikale verhalen van deze liedjes.

De mooiste ballads en vrolijke uptempo songs uit de sixties en seventies komen voorbij. Liedjes die vandaag nog steeds grote hits zijn…maar je stiekem misschien even was vergeten. Lianne en Melissa, verbinden de geselecteerde songs aan elkaar door het vertellen van de verhalen die elke song met zich meebrengt; Hoe de liedjes destijds zijn ontstaan en wat ze op de wereld teweeg hebben gebracht. Maar vooral ook: waarom zij deze nummers hebben uitgekozen om voor jullie op akoestische wijze te spelen.

Lianne Bakker

Lianne begon op haar achtste met piano spelen. Na 6 jaar klassiek les was zij toe aan wat nieuws, en richtte zij zich op popmuziek. Op haar twaalfde had zij haar allereerste optreden achter haar piano. Dit gaf zo’n kick dat zij zichzelf wilde blijven uitdagen. Zo ging zij op zangles en begon tijdens optredens de tweede stem mee te zingen. Toen zij dit eenmaal goed onder de knie kreeg begon zij met solo-optredens.

Na de vooropleiding van het conservatorium is zij begonnen aan verschillende cursussen om zich te blijven ontwikkelen. En zo is zij op haar 21e begonnen met het geven van zang- en pianoles. Nu treedt zij solo op en in andere diverse settings, en vind je haar op het podium door het hele land.

Ook is Lianne de laatste jaren een geliefd gezicht geworden van de populaire Pianotour die elk jaar door de Bonifaciuskerk wordt georganiseerd.

Melissa van Belleghem

Heeft muziek vanuit de wieg meegekregen en nooit anders gewild. Ondanks dat ze als jaren 80 kind is geboren en houd van de muziek uit de tijd van haar herkomst, ligt haar muzikale hart bij de tijd daarvóór en zal zij levenslang dat retro-hippie-disco meisje zijn die is blijven hangen in de ’60’s en ’70’s.

Als klein meisje deed ze mee met de lokale playback- en soundmixshows. In haar tienerjaren beklom ze het podium op de grotere muziekfestivals en besloot ze op haar 15e om naar het Nederlands Kindertheater te gaan, ging ze op piano- en gitaarles. Door de jaren heen kreeg ze zanglessen bij o.a. zangschool Babette Labeij en volgde ze vele scholingen en masterclasses van o.a. Eva Wilms en Catherine Sadolin.

Inmiddels is ze 25 jaar podiumervaring rijker en heeft zij van haar passie haar werk gemaakt. Momenteel speelt zij samen met Lianne in de coverband Phoenix, heeft ze een duo met haar vader en treed zij wekelijks solo op tijdens diverse trouwceremonies, recepties & diners. Daarnaast geeft zij zangles in haar eigen studio in Medemblik.

 

Melissa van Belleghem: Zang
Lianne Bakker: Zang en piano

Lianne & Melissa – 60’s & 70’s acoustic boeken voor jouw avond? Woonkamerconcert, kerkconcert of anders? Neem dan contact met ons op. 

 
 
 
 
CONNECT