Zo leuk om te horen. Iemand zei laatst ‘goh, wat leuk om te zien hoe je zo passievol bezig bent, maar ik ben dan wel ‘ns benieuwd… Hoe maak jij de keuze om de liedjes te zingen die jij in je repertoire hebt? Waar laat jij je door inspireren en waarom juist die nummers, zijn dat je eigen favorieten?

Mijn antwoord: ja, je zou kunnen zeggen dat het toch wel favorieten zijn. Het zijn liedjes die dicht bij mijn hart liggen, bij mijn stem passen, veelal de teksten die mij aanspreken of dat nou vrolijk of verdrietig is, de zanger of zangeres vind ik geweldig. Hun stemgeluid raakt mij.

Toevallig is het dan ook zo dat deze artiesten geweldige nummers hebben; pop, rock, country, maar ook vele ballads die uitermate geschikt zijn voor verschillende ceremoniële gelegenheden. Op basis daarvan maak ik een mooie selectie waar ik mijn repertoire van heb gemaakt, die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe liedjes.

Allemaal ingrediënten, inspiratie en redenen om ze te gaan zingen, en op mijn eigen manier neer te zetten. Ik laat mij inspireren door Barbra streisand, Linda Ronstadt, Dolly Parton, Adele, Ilse deLange, Anouk, Norah Jones, Janis Joplin en vele andere power ladies die hun stempel in de muziek hebben gezet. Ja…je leest het goed; naast pop en rock dus ook vele country invloeden in mijn lijst. Heerlijk!

Liedjes van vroeger tot nu, en dus ook veel van deze artiesten kom je tegen in mijn repertoire. Mooi, lief, klein, kwetsbaar, gezellig, feest, dansen, pop, rock, ballads, country, herkenbaar, commercieel, authentiek of eigentijds,
it’s all there!