Zo, dat was weer een rumoerige maar oh zo gezellige zomer. 

En zo zijn we weer een jaar verder. 

Druk als een bezige bij geweest met heel veel leuke en mooie muzikale dingen. Genoten van een succesvolle zomer met mijn band Phoenix waar we wekelijks op de leukste en meest te gekke locaties stonden. We hebben tussen de hooibalen en de trekkers gestaan, op een volleybal veld, de Hardzeildag van de Sneekweek, muziekfestivals, kermissen, bruilofen, you name it. Maar het hoogte punt dit jaar was toch echt wel het Schagen Popweekend met 15.000-20.000 bezoekers. Dat zijn een boel mensen, een heleboel. En dat met een zonnetje erbij en heel veel gezelligheid. Wat wilt een mens nog meer. Echt super tof! Solo weer een aantal mooie trouwceremonies muzikaal mogen verzorgen, en met mijn vader mee op muzikaal avontuur bij The Voice Senior waar mijn vader het tot de finales wist te boksen en bij de laatste 4 zat. Een mooie prestatie om trots op te zijn! 

Leuke mensen ontmoet. Alle deelnemers stuk voor stuk hun eigen verhaal en carrière met elkaar gedeeld, en wij ook in meegenomen werden. Fantastisch om daarbij te mogen zijn. En vooral leuk om te zien hoe dat in de tv studios nu allemaal in zijn werk gaat #ikhouerzovan

Het was een boel dit jaar. Een mooie boel. Maar ook een boel “afsluiten”. Zo hebben mijn zus en ik besloten om te stoppen met onze winkel Bo&Belle. Tijd voor “ruimte” nemen en focussen op 1 ding. Zij heeft een prachtige B&B geopend waar nu alle aandacht op gericht kan worden. En ik mijn 100% (op werkdagen) in de muziek kan storten. En dat voelt goed en dat gaat super goed! 

Meer ruimte om mama te zijn en lekker optreden. Solo of met mijn band. 

De herfst is aangebroken [help me herinneren dat ik zo even pompoenen haal om met mijn kleine mannetjes gezichtjes in te maken #pompoenuithollen #halloweengezichtjes #leukbijdevoordeur], en de winter maanden zijn al volop verweven in alle vooruitzichten en planningen van de mens. 

De blaadjes vallen van de bomen, en dat merk ik ook bij een aantal die het zonnetje echt nodig hebben en rond deze tijd het liefst het vliegtuig naar een warm oord pakken. Laten we er daarom weer wat gezelligs van maken met elkaar. 

Daar heb ik gelukkig nooit last van. Een seizoens meisje. Altijd al geweest. Die in elk seizoen iets leuks, gezelligs en sfeervol ziet. Want elk seizoen heeft ook weer zo zijn jaarlijkse evenementen en feestdagen waar we naar uit kunnen kijken. Als de zomer voorbij is, vind ik het ook wel weer mooi geweest. Dan mag de winter en najaarskleding weer aan, wat ik dan ook weer heerlijk vind zitten. Verstoppen in een warme trui. Tuurlijk, na 10 maanden herfst weer in dit land elk jaar…. kijk ik dan ook weer uit naar de zomer die daarna volgt. En zo hou je het leuk. Tenminste…. zo zie ik dat.

Hier wordt in ieder geval hard gewerkt aan leuke dingen en nieuwe projecten. 

De sfeervolle dinner avonden zijn weer begonnen, de winter wonder weddings komen eraan, The Carpenters zijn weer volop aanwezig in mijn winter repertoire [my favourite songs], en start ik dit jaar met mijn eerste reeks ‘’merry christmas dinner concerten” in de decembermaand. Mijn website is vernieuwd. Nieuwe brochures liggen bij de drukker en een nieuw lijstje liedjes ~ golden oldie liedjes dus ~ ligt klaar om toe te voegen aan mijn repertoire. Morgen weer de studio in voor some new songs! Yes!

Mijn You Tube kanaal heb ik zo’n 10 jaar geleden aangemaakt en wat liedjes opgezet. Ik vond dat toen al veel te ingewikkeld. Soms kijk ik er naar en snap ik er nog steeds geen moer van wat het allemaal kan. Maar toch ben ik er ook maar eens aan begonnen, en gaat die hele pagina op de schop. Want tegenwoordig [lees: al heel lang] is dat ook een belangrijk medium. Aangezien ik altijd een laatbloeier ben geweest, heeft ook dit kanaal bij mij even op zich moeten laten wachten. Met al die promotie kanalen, social media en je eigen ‘branding’ wordt ik wel ‘ns dolletjes van al die toestanden wat een mens allemaal bij moet houden om bij te blijven.

Anyway, You Tube dus. Binnenkort nieuwe demo’s van mij op te vinden. Stay tuned! En natuurlijk houd ik je op de hoogte zodra deze online staan.

Ik kijk er naar uit! Kom maar op herfst en winter! Dit seizoens meisje is er klaar voor! Op zaterdag 9 november weer met Phoenix naar Den Helder, maar nu eerst genieten van een relaxte vakantie.

Tot snel!