REPERTOIRE & CONCEPTEN

Als ik zelf mag kiezen, volg ik mijn hart!

Ga mee, swing en dans op de lekkerste, de leukste en de liefste liedjes van de rockin’ and rolling jaren 60’s, de disco 70’s en de [te]gekke 80’s! Want zeg nou eerlijk…die zijn nou eenmaal de mooiste en de leukste!

Groot fan van een bepaalde artiest of gewoon zin in lekker gek en interactie met jouw publiek/gasten? Dan kom ik geheel “gekleed in style” van de zangeres of act! Neem contact op voor meer info en mogelijkheden. 

[u boekt u mij inclusief licht en geluidsset]

PHOENIX COVERBAND

‘Let’s get this party started!’

Phoenix is dé Top100 en party band van Noord-Holland. Ze staan bekend om hun diversiteit en breed repertoire. Met recht geschikt voor al uw feesten en partijen, kermissen, bruiloften en bedrijfsfeesten.

Het dak eraf met Phoenix! Stap in die trein! Want met deze heerlijke band wordt je meegenomen op een muzikale reis door de tijd. Beleef, dans en geniet van de golden oldie hits, de rock toppers, de disco classics, de crazy 80’s en de [very] foute 90’s van toen, de Top40 van vandaag….en weer terug! Breng jouw feestavond tot een muzikaal succes, want met Phoenix is het feest gegarandeerd!

phoenixcoverband.nl

BRUILOFTEN & CEREMONIES

U vindt mij ook regelmatig op kleine gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een huwelijksinzegening. Van groots belang om met de juiste zorg goed neer te zetten. Een uiterst persoonlijk en intiem moment waar de juiste emotie van een liedje gevraagd wordt. Passend bij de sfeer, en uitgekozen door het bruidspaar zelf…dát geeft nog zoveel meer aan dat ene bijzondere moment, en verzorg ik graag voor u.

Live muziek na de ceremonie kan ook heel goed aangesloten worden bij een achtereenvolgende receptie, taart&toast of borrel. 

Het is tevens mogelijk om mij te boeken met een professioneel gitarist en/of toetsenist. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op. 
 

Country is simpelweg onmisbaar voor mij als zangeres. Het is heerlijk om te zingen en menig mens wordt er blij van. Niet alleen de soft country ballads, maar ook die met een rouw randje eromheen. Daarom bied ik 1, of 2 sets, of zelfs een compleet avondvullend programma van 3 sets met mijn eigen selectie van de leukste en mooiste country hits ooit.

Dan denk je misschien; ‘een hele avond country?’ Ja, een hele avond country. Er vallen veel meer liedjes onder dit genre dan je denkt. Heel veel populaire liedjes.

En geloof mij… je kent ze allemaal, je vind ze allemaal leuk, en je staat waarschijnlijk ook de hele avond lekker op de dansvloer. En zo hoort het toch ook?  ;-).

Is een eerbetoon aan de prachtige muziek van The Carpenters. Vanaf klein meisje al geïnspireerd door muziek van The Carpenters. Het was vooral de stem van Karen Carpenter en de warmte die zij wist te vermengen met de muziek. Zij werd direct een voorbeeld en daardoor een rode draad door mijn leven. De stem van Karen Carpenter heeft bijgedragen aan mijn muzikale leerschool. Zodanig dat ik mij de laatste jaren steeds meer ging richten op de sound van Karen, om vocaal dichterbij haar stem te kunnen komen. Om dit net zo goed neer te kunnen zetten als zijzelf. Dit alles bij elkaar was genoeg reden voor een tribute: ‘Melissa sings ‘Carpenters’.

De muziek van The Carpenters zal nooit vergeten worden. Maar live gezongen door Karen zelf zal helaas nooit meer gebeuren. In Nederland houd ik de muziek van The Carpenters graag in stand. Luister mee en geniet van de allermooiste liedjes die zij ooit hebben uitgebracht.

Tijdens een lunch, brunch, diner, theater of huiskamerconcert;
‘Geef uw oren de kost en laat mij u mee nemen, zingen en vertellen. Terug naar toen… “where they only just begun”.

Luiser naar “the songs of the ’60’s & ’70’s”.
Jeugdsentiment? Verliefd geworden? Mooie herinneringen op ‘heel veel’ mooie liedjes van toen, die oh zo bekend zijn geweest, maar nu toch een beetje vergeten? Dat ‘aha’ of ‘oh ja, weet je nog?’ De grootste hits gegoten in prachtige ballads en misschien zelfs wel een heerlijk dansmomentje. Uitermate geschikt voor recepties, dinners en intieme settings. Back to the 60’s and 70’s. Back to…. “The good old days”. 

US2MUSIC

Dit ijzersterke duo, bestaande uit vader en dochter, zijn al jaren actief in de muziek. IJsbrand, tevens zanger en drummer in de allround coverband Paradise en diverse grote tribute bands, is professioneel zanger/drummer en daarmee een échte rasmuzikant en entertainer.

Met hun unieke stemgeluid en samenzang ligt hun kracht bij vele duetten, zowel ballads als up tempo, country muziek en de vintage [pop en rock] hits uit de jaren 60-70-80. Maar ze draaien hun hand niet om voor een gezellig feestje, en weten daarom ook heel goed hoe zij ook met de lekkerste Top40 dance hits van nu de voetjes van de vloer kunnen krijgen. 

UITVAART

Live muziek tijdens een uitvaart. Het maakt de herinnering warmer, zachter. Het geeft oprecht heel veel extra’s. Ik voel mij daarom elke keer weer vereerd. Dat ik dit mag doen voor iemand. Een laatste groet, in zijn of haar wens, met zijn of haar muziek erbij, live gezongen. Zo kwetsbaar, zo fragiel. Maar het geeft zoveel meerwaarde, zoveel meer warmte aan dat ene allerlaatste moment van samenzijn.

Als ik dat mag verzorgen voor iemand, dan doe ik dat met liefde. 

Ook mogelijk om met gitarist en pianist te boeken.

CONNECT