SPREKEN IN HET OPENBAAR

Niet alleen op muzikaal vlak kun je bij mij terecht. Maar ook voor “spreken in het openbaar”. Want ook daarbij “treed je op”.

Spreken in het openbaar kan heel veel energie en spanning vergen van iemand. Zenuwslopend soms. Terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Maar als het nieuw is weet je je vaak geen raad. Hoe moet ik staan? Hoe moet ik praten, en hoe kom ik daadkrachtig en zelfverzekerd over?

Dagelijks zien wij mensen spreken. Op Social Media, op het nieuws, buiten, tijdens vergaderingen. Waar dan ook. Niemand kon dit in één keer vlekkeloos. Niemand die dit zomaar “even” doet. Of het nou de minister president is, of de juf voor de klas. Zij hebben het allemaal moeten leren. Begin jij een nieuwe functie, of heb jij binnen jouw beroep een functie waarin jij veel spreekt, of moet gaan spreken voor meerdere mensen? Publiek? Dan help ik jou graag met een goede voorbereiding. Samen gaan wij op weg naar de juiste houding en manier van spreken. Zo ga jij zelfverzekerd op pad.

Het is mogelijk om hier een losse les voor af te nemen. Of om de complete cursus te volgen. Deze bestaat uit 5 lessen met een compleet programma. Hierin geef ik jou opdrachten om per les [4 lessen] een presentatie voor te bereiden en te presenteren. Na elke presentatie bespreek ik met jou de punten die goed waren, waar je juist naar moet kijken om te verbeteren, en je eigen valkuilen.  

Na het afronden van deze cursus ben je in staat om zelfverzekerd en daadkrachtig voor publiek jouw presentatie te houden, met gezonde spanning, zonder twijfels. 

Na afloop van de les ontvang je een E-book Inclusief met handvatten, tips & tricks om op terug te vallen. 

 

Tarieven: 

Losse prijzen voor spreken in het openbaar bedraagt € 29 euro per les van 45 minuten. 

Wil je de volledige cursus “Spreken in het openbaar” volgen, dan bedraagt dit pakket van 5 lessen totaal € 119,00, inclusief E-book. 

CONNECT