Melissa van belleghem contentmarketeer en tekstschrijver
Melissa van belleghem tekstschrijver

Geen zin of tijd om dagelijks met een website en/of andere online kanalen bezig te zijn? Doe dat dan ook niet. Het kost namelijk onnodig veel tijd en irritatie, wat er weer voor kan zorgen dat alles je tegen gaat staan in hetgeen je juist zoveel passie voor hebt; het runnen van jouw mooie bedrijf, en dat is zonde! (believe me, i’ve been there)

Focus op waar jij goed in bent, dan doe ik dat ook. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf online nóg krachtiger wordt. 

Je kunt aan mij taken uitbesteden zoals: het opstellen en uitsturen van mailingen, persberichten, advertenties, nieuwsbrieven en social media, het wekelijks up to date houden van jouw website of design of de opmaak en invulling voor een compleet nieuwe website. Neem contact met mij op voor een afspraak. Onder het genot van een goede kop koffie of thee bespreken we samen jouw wensen en mogelijkheden.

contentmarketing melissa van belleghem.nl
seo schrijver melissa van belleghem

Wellicht heb je deze afkorting al eens eerder gehoord of gelezen. SEO, is een afkorting van “Search Engine Optimization”. Of in het Nederlands gezegd “Zoekmachine optimalisatie”. Als SEO-schrijver richt ik mij op pakkende teksten met de juiste zoekwoorden, waardoor jouw website beter vindbaar wordt. Ik kijk per pagina en onderwerp op jouw website en daaromheen schrijf ik de juiste en unieke tekst. Zo vindt en leest jouw klant de informatie welke zij zoeken op de website én bent je met jouw bedrijf nog beter vindbaar op het internet. 

Meer informatie over mijn expertise als SEO-schrijver? Bekijk dan hier mijn vermelding als geregistreerd SEO schrijver op seoguru.nl

copywriter melissa van belleghem

Op zoek naar een goede copywriter die pakkende en overtuigende teksten kan schrijven? Ik kan je helpen met teksten voor jouw website, brochures, folder, blog, nieuwsbrieven, mailings, advertenties of andere kanalen waar jij een goede tekst voor wilt hebben. 

Neem voor meer informatie contact met mij op. Ik hoor graag jouw wensen en dan gaan we samen kijken wat de beste aanpak is voor jouw business!

melissa van belleghem tekschrijver
melissa van belleghem tekstschrijver

Toegegeven, veel mensen kunnen schrijven. Maar overtuigend schrijven, een boodschap overbrengen of een tekst kunnen vertalen in zakelijk Nederlands is toch een heel ander verhaal. Een vak apart. En daar stap ik als tesktschrijver voor jouw bedrijf in. 

Puur geschreven, met passie. Dát is mijn manier van schrijven. Schrijven waar het op staat. Geen commerciële praatjes waar de verkoop vanaf druipt. Toegankelijk, helder, leesbaar. What you read is what you get, maar…mét overtuiging.

Ik geloof in puur, oprecht en zonder opsmuk. Daarom verpak ik de teksten zo dat het exact bij jouw bedrijf past; de waarde van de website, pagina, boodschap en het product. Zoals jij en ik zelf ook overtuigd willen worden. 

Je kunt mij inhuren voor het schrijven van zakelijke (web)teksten, herschrijven, SEO-schrijven, copywriting, tekstcorrectie, vertalingen en voor het schrijven van blogs & columns. 

Bij het runnen van een bedrijf komen soms of regelmatig het organiseren van events om de hoek kijken. Werk je mee aan een lokaal of landelijk online of offline event? Of organiseer je voor jouw bedrijf een event? Dat moet hoe dan ook aangejaagd worden om de aandacht van jouw klant te trekken. Als content marketeer en communicatie adviseur word ik jouw aanjager en duik ik met je mee in het event. Samen kijken we naar wat er nodig is, luister ik naar jouw visie, denk ik met je mee en geef ik aanvullend advies. We kijken naar welke doelgroep je ermee wilt bereiken, het budget, de locatie en hoeveel er voor nodig is om dit met zowel online als offline media goed onder de aandacht kunnen brengen bij jouw potentiële klant.

Ik kan je helpen om op afstand/online het event op te zetten en aan te jagen, maar ook op de dag van het event zelf kan ik op locatie aanwezig zijn om samen met jou alles tot in de puntjes te laten verlopen. 

Wil je een presentatie geven voor jouw bedrijf, maar ben je er zelf niet zo goed in? Op zoek naar een spreker voor een opening, seminar, workshop of een bedrijfsevenement? Met ruim 20 jaar podium en presentatie ervaring neem ik deze taak graag voor je waar. Ik ben gespecialiseerd in het geven van presentaties voor grote en kleine evenementen en activiteiten.
Of het nou zakelijk moet zijn, inspirerend & motiverend, het delen van kennis, interactief of waar humor en interactie gecombineerd mag worden om ervoor te zorgen dat een boodschap blijft hangen, ik ga graag met je in gesprek om jou event te bespreken en dit voor je neer te zetten. Een taak die ik zorgvuldig uitvoer om jouw werknemers, collega’s, klanten of publiek te motiveren en actie te doen ondernemen. Samen gaan we om tafel om het doel te bespreken. Op basis van dit doel en wensen gaan we aan de slag om zo de beste resultaten te behalen.

Wil je zelf graag spreken maar heb je hulp nodig met het opstellen van een inspirerende en/of motiverende presentatie? Ook daar kan ik je bij helpen. 

Op zoek naar een ceremoniespreker? Als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker reis ik met liefde af naar jullie trouwlocatie om jullie te trouwen. Daar hoort natuurlijk een passende voordracht bij die helemaal aansluit bij wie jullie zijn. Klik hier voor meer informatie.  

Melissa van Belleghem spreker
Melissa van belleghem portfolio bo en belle kinderkleding
Meer informatie of offerte aanvragen
CONNECT