Melissa van belleghem puur geschreven met passie

Ja, toegegeven, heel veel mensen kunnen schrijven. Maar overtuigend schrijven, een boodschap overbrengen of een tekst kunnen vertalen in zakelijk Nederlands is toch een heel ander verhaal. Een vak apart. En daar stap ik als schrijver bij u, voor uw bedrijf in. 

Puur geschreven, met passie. Dat is mijn manier van schrijven. Schrijven waar het op staat. Geen commerciële praatjes waar de verkoop vanaf druipt. Toegankelijk, helder, leesbaar. What you read is what you get, maar…mét overtuiging.

Ik geloof in puur. Oprecht. Geen opsmuk. Daarom verpak ik de teksten zodanig dat het exact bij de waarde van de website, pagina, boodschap of het product past. Zoals ik, of u zelf ook overtuigd zou willen worden. 

 

melissa van belleghem seo schrijver

Wellicht heeft u deze afkorting al eens eerder gehoord of gelezen. SEO, is een afkorting van “Search Engine Optimization”. Of in het Nederlands gezegd “Zoekmachine optimalisatie”. Als SEO-schrijver richt ik mij op pakkende teksten met de juiste zoekwoorden waardoor uw product en website beter vindbaar worden. Voor uw bedrijf en/of product kijk ik welke zoekwoorden belangrijk zijn. Voor elke pagina of product maak ik om deze zoekwoorden de juiste tekst. Zo vind en leest uw klant de informatie welke zij zoeken op uw website én bent u met uw bedrijf nog beter vindbaar op het internet. 

Wilt u meer informatie hebben over mijn expertise als SEO-schrijver.
Bekijk dan hier mijn vermelding als geregistreerd SEO schrijver op seoguru.nl

 

melissa van belleghem diensten

Tekstschrijven
Tekstcorrectie
Herschrijven
Zakelijk schrijven
Blogs & Columns
Redigeren 
Vertalen
Ghostwriting
Website en webshop beheer
Social Media beheer

Geen zin of tijd om dagelijks met uw website en/of andere online kanalen bezig te zijn? Doe dat dan ook niet. Het kost u namelijk onnodig veel tijd en irritatie, wat er weer voor kan zorgen dat alles u tegen gaat staan, inclusief het runnen van uw mooie bedrijf [believe me, i’ve been there].

Focust u zich op waar u goed in bent, dan doe ik dat ook. Zo maken wij samen uw bedrijf krachtiger op het internet. 

Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Bekijk dan verder op deze website.

 

MELISSA VAN BELLEGHEM TEKSTSCHRIJVER

melissa van belleghem opdrachtgevers

Meer informatie of offerte aanvragen
CONNECT