melissa van belleghem tekschrijver
melissa van belleghem tekstschrijver

Toegegeven, veel mensen kunnen schrijven. Maar overtuigend schrijven, een boodschap overbrengen of een tekst kunnen vertalen in zakelijk Nederlands is toch een heel ander verhaal. Een vak apart. En daar stap ik als tesktschrijver voor jouw bedrijf in. 

Puur geschreven, met passie. Dat is mijn manier van schrijven. Schrijven waar het op staat. Geen commerciële praatjes waar de verkoop vanaf druipt. Toegankelijk, helder, leesbaar. What you read is what you get, maar…mét overtuiging.

Ik geloof in puur, oprecht en zonder opsmuk. Daarom verpak ik de teksten zo dat het exact bij de waarde van de website, pagina, boodschap of het product past. Zoals jij en ik zelf ook overtuigd willen worden. Want zeg nou zelf, hou jij van die gladde verkooppraatjes? De meeste mensen niet. Doe maar gewoon.

Je kunt mij inhuren voor het schrijven van zakelijke (web)teksten, herschrijven, SEO-schrijven, copywriting, tekstcorrectie, vertalingen en voor het schrijven van blogs & columns. 

seo schrijver melissa van belleghem

Wellicht heb je deze afkorting al eens eerder gehoord of gelezen. SEO, is een afkorting van “Search Engine Optimization”. Of in het Nederlands gezegd “Zoekmachine optimalisatie”. Als SEO-schrijver richt ik mij op pakkende teksten met de juiste zoekwoorden, waardoor jouw website beter vindbaar wordt. Ik kijk per pagina en onderwerp op jouw website en daaromheen schrijf ik de juiste en unieke tekst. Zo vindt en leest jouw klant de informatie welke zij zoeken op de website én bent je met jouw bedrijf nog beter vindbaar op het internet. 

Meer informatie over mijn expertise als SEO-schrijver? Bekijk dan hier mijn vermelding als geregistreerd SEO schrijver op seoguru.nl

copywriter melissa van belleghem

Op zoek naar een goede copywriter die pakkende en overtuigende teksten kan schrijven? Ik kan je helpen met teksten voor jouw website, brochures, folder, blog, nieuwsbrieven, mailings, advertenties of andere kanalen waar jij een goede tekst voor wilt hebben. 

Neem voor meer informatie contact met mij op. Ik hoor graag jouw wensen en dan gaan we samen kijken wat de beste aanpak is voor jouw business!

Melissa van belleghem tekstschrijver

Geen zin of tijd om dagelijks met een website en/of andere online kanalen bezig te zijn? Doe dat dan ook niet. Het kost namelijk onnodig veel tijd en irritatie, wat er weer voor kan zorgen dat alles je tegen gaat staan in hetgeen je juist zoveel passie voor hebt; het runnen van jouw mooie bedrijf, en dat is zonde! (believe me, i’ve been there)

Focus op waar jij goed in bent, dan doe ik dat ook. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf online nóg krachtiger wordt. 

Je kunt aan mij diverse taken uitbesteden zoals: het opstellen en uitsturen van mailingen, persberichten, nieuwsbrieven en social media. Daarnaast kan ik ervoor zorgen dat jouw website wekelijks up to date blijft voor jouw bedrijf, en dus ook voor de klant. 

contentmarketing melissa van belleghem.nl
Melissa van belleghem portfolio bo en belle kinderkleding
Meer informatie of offerte aanvragen
CONNECT