TEKSTSCHRIJVER:

Soms ben je al jaren op zoek naar hetgeen je graag in je beroep zou willen uitvoeren…terwijl je daar eigenlijk je hele leven al mee bezig bent. Zo was dat ook voor mij met mijn passie voor schrijven.

Naast het zingen en bezig zijn in de muziek was ik altijd graag aan het schrijven. Dat begon al op mijn twaalfde. Ik schreef gedichten die wellicht potentiële kansen hadden om in de toekomst tot een van mijn geschreven liedjes zou behoren.

Stapels gedichten en teksten heb ik geschreven. Ik heb ze nog altijd bewaard. Wie weet ga ik daar ooit nog eens iets mee doen.

Later toen ik voor mijn werk meer achter de computer actief was, pakte ik het schrijven steeds vaker op. Ik mocht mij graag bemoeien met teksten, zinsopbouw, manier van schrijven, taalfouten, spelling etc. etc. Als er een brief uitgewerkt moest worden nam ik die taak graag op mij. 

Om die reden ben ik dan ook vele trainingen gaan volgen in het zakelijk tekstschrijven.

In 2014 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht. Een winkel en een webshop. Om dit goed op te richten en een goede vindbaarheid te creëren, ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van online marketing. Maar ook SEO voor een goede vindbaarheid op Google. Voor jouw klant wil je natuurlijk als eerste en bovenaan zichtbaar zijn in de resultaten van de zoekmachines. Ik dus ook. En zodoende heb ik mij door stapels stof gewerkt om hier beter in te worden. Gaandeweg merkte ik hoe leuk ik dit vond, en er steeds meer een sport van maakte om dit zelf nog beter te kunnen doen, en onze webshop nog mooier en beter vindbaar te maken. Door pakkende teksten, zonder dat het overduidelijk “koop mij” schreeuwt, want zelf houd ik daar helemaal niet van.

Daarom heb ik een webcoach in de arm genomen die mij begeleidde in dit traject. Ik leerde hoe je met Google Analytics om moest gaan, welke speerpunten belangrijk zijn om wekelijks in de gaten te houden, hoe je een goede content schrijft, wat mensen belangrijk vinden en hoe je mijn bedrijf beter vindbaar werd op Google. 

Ook op Social Media vlak kreeg ik [en volg ik nog steeds jaarlijkse studies en] training, hoe dit goed in te zetten. Zowel organisch als via betaalde advertenties. Zonder dat ik het door had, was ik bezig met iets wat ik graag deed. Op dat moment nog steeds zoekende naar “wat wil ik nou echt?”.

Als zangeres en tekstschrijver kan ik mijn volledige passie kwijt in wat ik het liefste doe. Pas in 2018 kwam ik erachter dat het al die tijd voor mijn neus lag; Muziek maken, zingen, teksten schrijven en bedrijven helpen met goede content voor hun online business. Dus waarom ging ik daar dan niet gewoon mee verder? Inmiddels heb ik prachtige opdrachten mogen uitvoeren. 

Persoonlijk schrijf ik blogs op mijn eigen website om als creatief schrijver mijn verhalen op papier te zetten. Wie weet volgt er ooit nog een eigen boek. Dat zou een droom zijn die uitkomt.

Zakelijk ben ik inzetbaar als Content Writer voor online bedrijven die hun website beter vindbaar willen hebben door goede content [tekst].

Ook verzorg ik voor diverse bedrijven de Social Media kanalen; ik maak de berichten, plan ze in en zorg voor continue activiteit op deze betreffende pagina’s. Die zorg neem ik uit handen zodat zij zich bezig kunnen houden met waar zij goed in zijn: het runnen van hun bedrijf.

Meer informatie over de mogelijkheden, of een prijsopgave ontvangen voor een opdracht? Neem dan hier contact met mij op. 

CONNECT