ZANGLES & TECHNIEKEN

We kunnen eigenlijk allemaal niet zonder muziek, en luisteren er bewust of onbewust iedere dag naar; thuis in je woonkamer, achter de computer, op het werk, tijdens het sporten, in de auto, of heel cliché lekker meebrullen onder de douche. Als dan óók blijkt dat je de noten raak en zuiver zingt…dan heb je een prachtig talent! En doe daar wat mee; gebruik je stem! Zingen is leuk! Het zit vol emotie en je kunt er zoveel in kwijt. Of je het nou voor jezelf doet of naar anderen overbrengt, het geeft zoveel moois.

Voor wie is zangles?
Voor jong en oud, en voor beginners of gevorderden:

🎶 Wil je beginnen met zanglessen om jezelf naar een hoger niveau te brengen?

🎶 Is zingen jouw grote hobby, maar weet je eigenlijk niet precies of jij jouw stem wel goed gebruikt?

🎶 Zing je veel maar heb je nog geen ervaring met zingen door een microfoon?

🎶 Wil je graag meer begeleiding om straks het zelfverzekerder podium te kunnen betreden?

🎶 Ben je al actief in de muziek maar wil je je zang en grenzen verbreden?

🎶 Wil je van jouw stemproblemen af?

🎶 Heb je net even dat duwtje in de rug nodig voor die ene belangrijke auditie?

Dan is zangles een heel goed idee! Tijdens jouw les begeleid ik jou in het trainen van jouw stem. Om ervoor te zorgen dat jij straks goed en langdurig achter elkaar kunt zingen zonder stemproblemen, werken we d.m.v. oefeningen aan jouw zangtechniek; ademhaling, ademsteun, articulatie, zuiverheid, houding etc.

Lessen op maat:
De lessen zijn aangepast op de wensen van de leerling. Ik luister naar jouw wensen. Leer zingen op de liedjes die jij leuk vind, want dat motiveert om thuis nóg meer te gaan oefenen. Wat wil jij graag leren? Wat wil jij precies gaan doen? Wat voor stem heb je? Wat voor stijl zing je graag? Waar loop je tegenaan? Met antwoord op deze vragen maak ik een persoonlijk lesprogramma voor jou en gaan wij daar in de praktijk tijdens de lessen mee aan de slag.

CONNECT